Creative Sales Consulting - A jövő honlapja jelen!

Induló vállalkozások támogatása, ingyenes marketing és vállalkozási tanácsadás

Marketing szemléletű, igazán hatékony egyedi fejlesztésű honlapok készítése

Egyedi fejlesztésű, marketing funkciókkal felvértezett webáruház rendszerek fejlesztése

Egyedi fejlesztésű (PHP programozás) felhő alapú vállalatirányítási rendszerek és nyilvántartó programok

Egszerűsített hírlevél küldő marketing szoftver, ingyenesen, betanítással

Marketing anyagok nyomtatása, gyártása grafikai tervezése Debrecenben. Névjegykártya nyomtatás, szórólap nyomtatás, katalógus készítés, cimke tervezés, cimke gyártás

Elérhetőségek

Marketinges Debrecenben

Gyarmati Attila - Creative Sales Consulting Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás Debrecenben kezdő vállalkozóknak Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás igénylése

szolgáltatások

  • könnyen áttekinthető hirlevélküldés már havi 990 Ft-tól.

hírlevélküldés és vevőszerzés

Gondolom neked sem mindegy, hogy estére mennyi pénz marad a kasszában... Használtál már a hírlevelet, mint marketing eszközt? Mennyire használtad tudatosan?
Személy szerint én a hírleveleket két kategóriába sorolom, az egyik a totál értelmetlen levelek, amiket nap, mint nap megkapok, de olvasás nélkül törlöm, ez a tucat. A másik kategória meg a hasznos, amitet mindig elolvasok, ami értéket ad, érdekes és informál. Szerintem a legtöbb ember így van ezzel.
Készítettünk egy egyedi fejlesztésű, a végletekig leegyszerűsített hírlevél küldő alkalmazást, amit akár ingyen a rendelkezésedre is bocsájtunk, bizonyos feltételek mellett. A célunk az volt, hogy azok számára is elérhetővé tegyük a hatékony hírlevelezést, akik nem értenek hozzá és idejük sincs heteket-hónapokat belefektetni a kitanulásában.
Ha magadra ismertél olvass tovább, mert most jön a legjobb rész. Tovább gondoltuk és rájöttünk, hogy csak egy hírlevél program nem tudja hatékonnyá tenni a marketinget ezért kitaláltuk, hogy segítünk az ügyfeleinknek felépíteni egy marketing stratégiát, egy szabályrendszert. Valamint segítünk megírni pár levelet is, hogy ráérezhess az ízére, hogyan és miként is kell ezt, hogy hatékony legyen. Na ez az amitől igazán hatékony a hírlevél küldő alkalmazásunk. Attól, hogy szakemberek személyre szabottan közvetlenül segítenek Neked.
Ez mind szép és jó, de hogy lesz pénzem a hírlevelezésből?
A hírlevél majdnem minden iparágban működik, legyen az műkörömépítés, háztartási gép áruház vagy akár egy logisztikai gigavállalat. Majdnem mindenkinél működik. Az, hogy a Te vállalkozásodban ezt hogyan kell megvalósítani azt a több éves tapasztalatunkra alapozva eláruljuk neked, ingyen és bérmentve. Kérj egy ingyenes tanácsadást vagy egy két hetes ingyenes próbaidőszakot a hírlevél küldő programra és felvesszük veled a kapcsolatot. Segítünk elindulni és bevezetni a vállalkozásodba ezt a rém egyszerű alkalmazást úgy, hogy ne érezd tehernek a használatát és jó kedvvel dolgozz vele.

Ismerd meg leegyszerűsített hírlevél küldő programunkat!

Igényelj 14 napos ingyenes próbaverziót és támogatási szolgáltatást most! Érd el minél egyszerűbben és olcsóbban ügyfeleidet és adj el minél többet.