szolgáltatások

HÍRLEVÉLKÜLDÉS ÉS VEVŐSZERZÉS

MITŐL IGAZÁN HATÉKONY A HÍRLEVÉL KÜLDŐ ALKALMAZÁSUNK?
ATTÓL, HOGY SZAKEMBEREK SZEMÉLYRE SZABOTTAN KÖZVETLENÜL SEGÍTENEK NEKED.

Gondolom neked sem mindegy, hogy estére mennyi pénz marad a kasszában... Használtál már a hírlevelet, mint marketing eszközt? Mennyire használtad tudatosan?

Személy szerint én a hírleveleket két kategóriába sorolom, az egyik a totál értelmetlen levelek, amiket nap, mint nap megkapok, de olvasás nélkül törlöm, ez a tucat. A másik kategória meg a hasznos, amitet mindig elolvasok, ami értéket ad, érdekes és informál. Szerintem a legtöbb ember így van ezzel.

Készítettünk egy egyedi fejlesztésű, a végletekig leegyszerűsített hírlevél küldő alkalmazást, amit akár ingyen a rendelkezésedre is bocsájtunk, bizonyos feltételek mellett. A célunk az volt, hogy azok számára is elérhetővé tegyük a hatékony hírlevelezést, akik nem értenek hozzá és idejük sincs heteket-hónapokat belefektetni a kitanulásában.

Ha magadra ismertél olvass tovább, mert most jön a legjobb rész. Tovább gondoltuk és rájöttünk, hogy csak egy hírlevél program nem tudja hatékonnyá tenni a marketinget ezért kitaláltuk, hogy segítünk az ügyfeleinknek felépíteni egy marketing stratégiát, egy szabályrendszert. Valamint segítünk megírni pár levelet is, hogy ráérezhess az ízére, hogyan és miként is kell ezt, hogy hatékony legyen. Na ez az amitől igazán hatékony a hírlevél küldő alkalmazásunk. Attól, hogy szakemberek személyre szabottan közvetlenül segítenek Neked.

Ez mind szép és jó, de hogy lesz pénzem a hírlevelezésből?
A hírlevél majdnem minden iparágban működik, legyen az műkörömépítés, háztartási gép áruház vagy akár egy logisztikai gigavállalat. Majdnem mindenkinél működik. Az, hogy a Te vállalkozásodban ezt hogyan kell megvalósítani azt a több éves tapasztalatunkra alapozva eláruljuk neked, ingyen és bérmentve. Kérj egy ingyenes tanácsadást vagy egy két hetes ingyenes próbaidőszakot a hírlevél küldő programra és felvesszük veled a kapcsolatot. Segítünk elindulni és bevezetni a vállalkozásodba ezt a rém egyszerű alkalmazást úgy, hogy ne érezd tehernek a használatát és jó kedvvel dolgozz vele.

ISMERD MEG LEEGYSZERŰSÍTETT HÍRLEVÉL KÜLDŐ PROGRAMUNKAT!

Igényelj 14 napos ingyenes próbaverziót és támogatási szolgáltatást most! Érd el minél egyszerűbben és olcsóbban ügyfeleidet és adj el minél többet.