szolgáltatások

MARKETING SZEMLÉLETŰ HONLAP KÉSZÍTÉS

MI CSAK OLYAN WEBOLDALAKAT KÉSZÍTÜNK, AMIKNEK CÉLJA VAN, AMIKKEL EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI.

Egy 2016-os felmérés szerint 10 elkészített honlapból körülbelül 3 váltja be a hozzá fűzött reményt. Ez sajnos annak köszönhető, hogy rengeteg félkész weboldallal találkozhatunk ma az interneten. Sokan a grafika elkészítésekor és egy alaptartalom feltöltésekor azt gondolják, hogy kész is és várják az eredményeket. Sajnos ez nem így működik.

Ahhoz, hogy egy honlap eredményeket szolgáltasson és jól konvergáljon, először is le kell tisztázni azt, hogy milyen céllal hozzuk létre a weboldalt. Ez lehet hitelépítés, vagy közvetlen ügyfélszerzés, de akár a régi ügyfelek informálása is. Meg kell ismernünk a leendő ügyfeleinket, érdeklődőinket és az Ő nyelvükön kell kommunikálni.

Mi csak olyan weboldalakat készítünk, amiknek célja van, amikkel eredményeket lehet elérni. Segítünk abban is, hogy az újonnan elkészült honlapra könnyen rátaláljanak az érdeklődők és egyszerűen tudjanak árajánlatot kérni, regisztrálni vagy éppen vásárolni. Megmutatjuk azokat a hatékony, erőteljes, de mindezek mellett gazdaságos hirdetési módokat, amikkel gyorsan be tudod indítani az új oldalad és azonnal ügyfeleket, vevőket szerezhetsz.

Kérj egy árajánlatot vagy keress minket egy időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Számtalan hasznos információt, tippet és tanácsot adunk, annak érdekében, hogy hatékonyan indíthasd új weboldalat, ráadásul teljesen ingyen.

SZERETNÉL EGY IGAZÁN HATÉKONY HONLAPOT?

Kérj tőlünk árajánlatot egy jól működő, ügyfélszerző, gazdaságos fenntartású honlapra!

Az árajánlat mellé pedig egy ingyenes tanácsadást is adunk, hogy minél hatékonyabban indíthasd el új weboldalad!