Creative Sales Consulting - A jövő honlapja jelen!

Induló vállalkozások támogatása, ingyenes marketing és vállalkozási tanácsadás

Marketing szemléletű, igazán hatékony egyedi fejlesztésű honlapok készítése

Egyedi fejlesztésű, marketing funkciókkal felvértezett webáruház rendszerek fejlesztése

Egyedi fejlesztésű (PHP programozás) felhő alapú vállalatirányítási rendszerek és nyilvántartó programok

Egszerűsített hírlevél küldő marketing szoftver, ingyenesen, betanítással

Marketing anyagok nyomtatása, gyártása grafikai tervezése Debrecenben. Névjegykártya nyomtatás, szórólap nyomtatás, katalógus készítés, cimke tervezés, cimke gyártás

Elérhetőségek

Marketinges Debrecenben

Gyarmati Attila - Creative Sales Consulting Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás Debrecenben kezdő vállalkozóknak Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás igénylése

szolgáltatások

  • hatékony és gazdaságos marketing szemléletű honlapok

Marketing szemléletű honlap készítés

Egy 2016-os felmérés szerint 10 elkészített honlapból körülbelül 3 váltja be a hozzá fűzött reményt. Ez sajnos annak köszönhető, hogy rengeteg félkész weboldallal találkozhatunk ma az interneten. Sokan a grafika elkészítésekor és egy alaptartalom feltöltésekor azt gondolják, hogy kész is és várják az eredményeket.
Sajnos ez nem így működik. Ahhoz, hogy egy honlap eredményeket szolgáltasson és jól konvergáljon, először is le kell tisztázni azt, hogy milyen céllal hozzuk létre a weboldalt. Ez lehet hitelépítés, vagy közvetlen ügyfélszerzés, de akár a régi ügyfelek informálása is. Meg kell ismernünk a leendő ügyfeleinket, érdeklődőinket és az Ő nyelvükön kell kommunikálni.
Mi csak olyan weboldalakat készítünk, amiknek célja van, amikkel eredményeket lehet elérni. Segítünk abban is, hogy az újonnan elkészült honlapra könnyen rátaláljanak az érdeklődők és egyszerűen tudjanak árajánlatot kérni, regisztrálni vagy éppen vásárolni. Megmutatjuk azokat a hatékony, erőteljes, de mindezek mellett gazdaságos hirdetési módokat, amikkel gyorsan be tudod indítani az új oldalad és azonnal ügyfeleket, vevőket szerezhetsz.
Kérj egy árajánlatot vagy keress minket egy időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Számtalan hasznos információt, tippet és tanácsot adunk, annak érdekében, hogy hatékonyan indíthasd új weboldalat, ráadásul teljesen ingyen.

Szeretnél egy igazán hatékony honlapot?

Kérj tőlünk árajánlatot egy jól működő, ügyfélszerző, gazdaságos fenntartású honlapra! Az árajánlat mellé pedig egy ingyenes tanácsadást is adunk, hogy minél hatékonyabban indíthasd el új weboldalad!