Vágj bele! Indítsd be saját vállalkozásod!

Kezdő vállalkozások támogatása

Az első lépéstől kezdve a vállalkozás sikeréig melletted állunk.
Az ötlettől a megvalósításig.

Ötletből terv

Van egy ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy életképes lesz? Szeretnél valami újba belevágni, de nem tudod, hogy pontosan, hogyan tedd? A legjobb helyen jársz, ha a kérdések valamelyikére is IGEN a válasz. Segítünk neked a kezdeti ötleted kibontakoztatásában, a felmerülő kérdések megválaszolásában és üzleti tervet készíteni.

TERVBŐL FOLYAMATOK

Készen állsz? Megvan az üzleti terv, már csak a hogyanok hiányoznak?Ahhoz, hogy a kezdeményezésed, vállalkozásod sikeres legyen mindenképp folyamatokban, rendszerben kell gondolkodnod. A terveidnek és céljaidnak megfelelően elkészítjük a saját kis írott és íratlan működési szabályzatod. Ezek a szabályok fogják hitelessé és megbízatóvá tenni a vállalkozásod.

MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉS

Már tudod mit fogsz árulni vagy milyen szolgáltatást fogsz nyújtani csak nem nagyon vannak még ügyfelek?Gazdaságos, de igen erőteljes hirdetési csatornákat építünk ki, amikkel stabillá tudod tenni a vállalkozásod. Közösen létrehozzuk a saját vevőszerző rendszered, ami folyamatosan szállítani fogja neked az új ügyfeleket. Hogy minél több időt fordíthass arra, ami effektív pénzt és értéket termel.

Fejlesztési TERV

A piacon maradáshoz szükséges a folyamatos fejlődés.Egyre több ügyfelet kell kezelned. Segítünk ingyenes vagy kedvező árfekvésű esetleg egyedi ügyviteli, ügyfél- és folyamatnyilvántartó rendszerek bevezetésében. Így sokkal több ügyfelet tudsz pontosan kiszolgálni és nyilvántartani.

TÖRZSVÁSÁRLÓ TOBORZÁS

Adj el a régi ügyfeleknek is! Alakítsd ki saját értékesítési tölcséred.Vannak már új vásárlóid, kezd beindulni az üzlet. Most jön a hatékonyság növelés. Ha egy érdeklődőből sikerült vásárlót kovácsolni, akkor gondoljuk tovább és találjuk meg a módját közösen, hogy rendszeres vásárlóvá úgynevezett törzsvásárlóvá alakítsuk. Óriási előny, hogy a meglévő ügyfelek adatai már rendelkezésünkre állnak így szinte ingyen tudunk feléjük kommunikálni.

PROFITMAXIMALIZÁLÁS

Sokan úgy gondolják, ha egy cégnek sok bevétele van, akkor az jól megy. Sajnos ez nem igaz. Ugyanis nem a bevétel számít, hanem a profit. Egy jól megszervezett audit segítségével segítünk teljesen átvizsgálni jelenlegi rendszeredet, működésedet és kihozzuk a vállalkozásodból a maximum profitot.

ingyenes tanácsadás igénylése