szolgáltatások

  • személyre szabott egyedi vállalatirányítási- és nyilvántartó rendszerek

egyedi ügyviteli- és nyilvántartó rendszerek

Néha úgy érzed túl sok az adminisztráció és átláthatatlan az egész működés? Nem mersz több projektet bevállalni, mert félsz, hogy nem fogod átlátni?
Pont ezekre a problémákra találták ki a vállalatirányítási- és nyilvántartó rendszereket.
Ma már sok egyszemélyes vállalkozás is megengedheti magának, hogy profi rendszerező eszközöket használjon, így még nagyobb profitot tudhat magáénak. Gyakran tapasztalom, hogy sok cégnek problémát okoz a szintlépés, az hogy egyről a kettőre jussanak. Ezt a jelenséget az okozza, hogy a vezetők nem látják át a folyamatokat, nem látnak bele pontosan mikor mi és miért történik, így nem tudnak azon javítani. Nem látják a számokat valós időben, ami támogatná az azonnali döntéseket. Lehet ez durván hangzik, de sok esetben egy egyéni vállalkozó is meg tudja többszörözni egy alap nyilvántartó prorammal a havi kapacitását, teljesítményét.
Rengeteg tévhit kering a világban ezekről a szoftverektől, az emberek azt gondolják, hogy ezek a programok millió forintokba kerülnek és nehezen megtanulható a használatuk. Ez nem igaz! A személyre szabott egyedi nyilvántartó programok már néhán tízezer forinttól is elérhetők és ráadásul pofon egyszerű a használatuk. Az ár a komplexitás, a funkciók számának növekedésével és a program bonyolultságának függvényében nyilván lehet több, de a legtöbb esetben a legegyszerűbb nyilvántartók is csodákra képesek.
Ha úgy gondolod, hogy Te is hasonló cipőben jársz, esetleg szolgáltatást nyújtasz az ügyfeleidnek vagy saját üzletben értékesítesz esetleg webáruházat üzemeltetsz, mindenképp vedd fel a kapcsolatot velünk. Egyrészt nem kerül semmibe, másrészt azonnali személyreszabott tanácsokat és megoldásokat kaphatsz.

Szükséged van egy nyilvántartó programra?

Kérj tőlünk árajánlatot egy jól átgondolt, hatékony ügyviteli-, vállalatirányítási- vagy nyilvántartó rendszerre!