Creative Sales Consulting - A jövő honlapja jelen!

Induló vállalkozások támogatása, ingyenes marketing és vállalkozási tanácsadás

Marketing szemléletű, igazán hatékony egyedi fejlesztésű honlapok készítése

Egyedi fejlesztésű, marketing funkciókkal felvértezett webáruház rendszerek fejlesztése

Egyedi fejlesztésű (PHP programozás) felhő alapú vállalatirányítási rendszerek és nyilvántartó programok

Egszerűsített hírlevél küldő marketing szoftver, ingyenesen, betanítással

Marketing anyagok nyomtatása, gyártása grafikai tervezése Debrecenben. Névjegykártya nyomtatás, szórólap nyomtatás, katalógus készítés, cimke tervezés, cimke gyártás

Elérhetőségek

Marketinges Debrecenben

Gyarmati Attila - Creative Sales Consulting Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás Debrecenben kezdő vállalkozóknak Ingyenes vállalkozói- és marketing tanácsadás igénylése

szolgáltatások

  • személyre szabott egyedi vállalatirányítási- és nyilvántartó rendszerek

egyedi ügyviteli- és nyilvántartó rendszerek

Néha úgy érzed túl sok az adminisztráció és átláthatatlan az egész működés? Nem mersz több projektet bevállalni, mert félsz, hogy nem fogod átlátni?
Pont ezekre a problémákra találták ki a vállalatirányítási- és nyilvántartó rendszereket.
Ma már sok egyszemélyes vállalkozás is megengedheti magának, hogy profi rendszerező eszközöket használjon, így még nagyobb profitot tudhat magáénak. Gyakran tapasztalom, hogy sok cégnek problémát okoz a szintlépés, az hogy egyről a kettőre jussanak. Ezt a jelenséget az okozza, hogy a vezetők nem látják át a folyamatokat, nem látnak bele pontosan mikor mi és miért történik, így nem tudnak azon javítani. Nem látják a számokat valós időben, ami támogatná az azonnali döntéseket. Lehet ez durván hangzik, de sok esetben egy egyéni vállalkozó is meg tudja többszörözni egy alap nyilvántartó prorammal a havi kapacitását, teljesítményét.
Rengeteg tévhit kering a világban ezekről a szoftverektől, az emberek azt gondolják, hogy ezek a programok millió forintokba kerülnek és nehezen megtanulható a használatuk. Ez nem igaz! A személyre szabott egyedi nyilvántartó programok már néhán tízezer forinttól is elérhetők és ráadásul pofon egyszerű a használatuk. Az ár a komplexitás, a funkciók számának növekedésével és a program bonyolultságának függvényében nyilván lehet több, de a legtöbb esetben a legegyszerűbb nyilvántartók is csodákra képesek.
Ha úgy gondolod, hogy Te is hasonló cipőben jársz, esetleg szolgáltatást nyújtasz az ügyfeleidnek vagy saját üzletben értékesítesz esetleg webáruházat üzemeltetsz, mindenképp vedd fel a kapcsolatot velünk. Egyrészt nem kerül semmibe, másrészt azonnali személyreszabott tanácsokat és megoldásokat kaphatsz.

Szükséged van egy nyilvántartó programra?

Kérj tőlünk árajánlatot egy jól átgondolt, hatékony ügyviteli-, vállalatirányítási- vagy nyilvántartó rendszerre!